gregory
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 18, 2008, 18:13:18 » |
|
co to za dyskusja odnosnie urzadzenia powermed? nidgy nie slyszalem o nim, czy ktos moglby przyblizyc dzialanie tego? co to jest i czym sie to je?
cięzko jest wytłumaczyć w kilku zdanich do czego służy powermed, bo przedstawiciel firmy prezentuje go przez ok 2 godziny. Ale tak pokrotce to jest to urzadzenie, które pomaga w leczeniu i zapobiega schorzeniom alergicznym i astmatycznym, oczyszcza powietrze, nawilża je, aromatyzuje, inhaluje, jest w stanie pochłonić dym nikotynowy no wiele wiele wiele wiele potrafi. a to nie wszystko bo jeszcze jest intelligent brush i hydromate, ktore tez wymiataja. Powiem tak, aby sie dowiedziec co to cacko robi musisz tak jak darekz zaprosic przedstawiciela firmy i pokaze Ci co powermed i reszta potrafia zrobic z Twoim domem 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2008, 18:15:10 wysłane przez gregory »
|
|
|
|
|
darekzawadzki
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 21, 2008, 15:54:43 » |
|
heyka, prezenter się zjawił no i nie mogłem oprzeć się POWERMED  . Zakupiłem od razu. teraz już wiem dlaczego każdy z Was opisuje je w samych superlatywach. WARTO!!!  i polecam każdemy kto dba o zdrowie i higienię!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karolinka001
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 21, 2008, 15:57:00 » |
|
heyka, prezenter się zjawił no i nie mogłem oprzeć się POWERMED  . Zakupiłem od razu. teraz już wiem dlaczego każdy z Was opisuje je w samych superlatywach. WARTO!!!  i polecam każdemy kto dba o zdrowie i higienię!! no to madzia i gregory wygrali, tylko czy ktos sie z nimi zakladal?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gregory
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 21, 2008, 15:58:40 » |
|
hmmm  chyba wlasnie nie, no coz jestem zmuszony przelknac gorycz wygranej, ktorej nie otrzymam ale zycze duo pociechy z powermeda zeby Ci sluzyl i ciesze sie, ze go zakupiles pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madziaw
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 21, 2008, 16:00:40 » |
|
to co nie otrzymam browarka?  no ale przynajmniej Ty bedziesz zadowolony z powermeda, no nic moze ktos inny sie znajdzie przed przentacja i ktos sie zalozy w koncu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tommy
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 21, 2008, 19:11:59 » |
|
Witamy w gronie kolejnego posiadacza powermed, oby Ci sluzyl na kazdym kroku, a jestem przkonany, ze tak bedzie bo cacko potrafi wiele....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luky Wa-wa
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 21, 2008, 21:50:19 » |
|
Witamy w gronie kolejnego posiadacza powermed, oby Ci sluzyl na kazdym kroku, a jestem przkonany, ze tak bedzie bo cacko potrafi wiele....
nie wiem jak Wy ale ja jestem przekonany, ze powermed bedzie sluzyl darkowi wiele ale to wiele lat bo juz go mam 3 lata i nie mam zadnych problemow z nim co wiecej czysci tak jakby byl nowy! Czekam tylko na nowa wersje powermed z dodatkowymi opcjami i od razu zamawiam, nawet prezentera nie potrzebuje bo i tak bedzie jeszcze lepszy niz ten co posiadam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malgosia
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 21, 2008, 21:58:19 » |
|
eee no na pewno bedzie sluzyl, czy jest osoba, ktorej powermed nie sluzy??  ja bynajmniej nie znam, mam dokladnie 5 znajomych, ktorzy maja powermeda i kazde z nich cieszy sie jego funkcjonalnoscia no i prezycja!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tommy
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 21, 2008, 22:14:57 » |
|
podpisuje sie pod tym bo ja tez nie znam mimo, ze podobnie jak u malgosi mam kilku znajomych, ktorzy posiadaja powermeda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wittek
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 27, 2008, 15:04:11 » |
|
no tez zarezerwowałem prezentacje no i też kupiłem, powiem więcej jestem pod wrażeniem tylko tyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izydor1979
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 29, 2008, 12:21:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gregory
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudzień 17, 2008, 18:39:21 » |
|
Pozdrawiam kolejnego właściciela urządzenia powermed no i coz, zycze tylko samych pociech z niego pozdrawiam i zycze wszystki wesolych swiat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madziaw
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudzień 17, 2008, 18:40:52 » |
|
No witajcie powermed -owcy  ja tez skladam naserdeczniejsze zyczenia swiateczne aby spedziliscie je w spokoju zdrowiu i rodzinnym gronie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karolinka001
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #28 : Grudzień 18, 2008, 17:41:15 » |
|
Heyka wszystkim,
Zdrowych pogodnych oraz rodzinnych Świat Bożego Narodzenia dla wszystki forumowiczów.
P.S. powiem Wam, że w porządki świąteczne powermed jest świetny w zastosowaniu. Ale mam czysto!! a jak Wam słuzy w tym okresie gdzie porzadki świąteczne są najważniejsze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tommy
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudzień 20, 2008, 15:42:03 » |
|
witam, nie no powered w swieta to cos kapitalnego, sprzatanie juz mam za soba ale powiem ze bez niego to 2 razy dluzej czasu bym musial poswiecic na porzadki swiateczne. pozdrowionka i Wesołych Świat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|