Forum o AGD oraz RTV!
Aktualności: Forum zostało uruchomione!

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Wrzesień 05, 2010, 16:06:37

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  
Autor Wątek: Powermed opinie - co sądzicie o tym urządzeniu?  (Przeczytany 63039 razy)
tommy
Nowy użytkownik
*

« : Październik 11, 2008, 10:11:37 »

Witam,

jako, że stałem się posiadaczem tego urządzenia, chciałbym poznać Wasze opinie. Co sądzicie o nim, jak się sprawdza w życiu codziennym i gdzie dodatkowo można je wykorzystać. Mam je kilka dni i jeszcze nie znam wszystkich możliwości. Z góry dziękuję za pomoc.

Może się komuś przyda - Powermed

Inne fora mówiące o Powermed to -

Wyposażenie-Mieszkania - http://www.wyposazenie-mieszkania.info/viewtopic.php?f=17&t=34
Opinie o AGD - http://www.opinie-agd.net/viewtopic.php?f=8&t=26

a nawet najlepsze forum Fajne Mieszkanie - http://www.fajne-mieszkanie.net/viewtopic.php?f=17&t=30, czy też

http://markowe-produkty.com/viewtopic.php?f=9&t=32

« Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2009, 11:15:06 wysłane przez admin » Zapisane
luky Wa-wa
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Październik 11, 2008, 10:34:01 »

Witaj tommy,

na początku chciiałbym podziekowac przedstawicielowi powermed za wspaniala prezentacje. Uwazam ze powermed to bardzo dobre urzadzenie, sprawdza sie w domu. Nie bede pisal, ze jest cudowne, najlepsze itp. Ale wiem jedno, warto je miec w domu. Jesli kiedykowliek trafisz na przedstawiciela powermed w swoim domu to badz przekonany, ze warto zakupic to urzadzenie.

pozdro luky
madziaw
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Październik 11, 2008, 14:20:17 »

Heyka, kupilismy z mezem urzadzenie powermed ok rok temu i jestesy zadowoleni. Co do Twojego pytania tommy no coz urzadzenie ma wiele opcji, ja mam go rok i chyba calego tak naprawde go nie poznalam, no ale czlowiek sie uczy caly czas. Po pierwsze pomaga alergikom, po drugie mata ozonowa to cos piekengo, o samym czyszczeniu już nie wspominam bo wiadomo co potrafi powermed. Jeśli kiedykolwiek bedziesz mial jakies osobiste pytania to mozesz pisac na maila. Chetnie pomoge jesli czas pozwoli

pozdrawiam forumowiczów  Mrugnięcie

tommy
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Październik 13, 2008, 09:04:00 »

Zapomniałem dodać linka do oficjalnej strony urządzenia - Powermed
karolinka001
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Październik 18, 2008, 11:48:06 »

hello, kazdy opisuje jak dobre jest to urządzenia powermed, natomiast ja chcialam podejsc do firmy z innej strony. Rok temu zakupilismy to urzadzenie, ktore nie da sie ukryc jest dla nas bardzo dobrym rozwiazaniem. Jednak 2 dni pozniej maz mial kolizje samochodem, a nie posiadalismy ubezpieczenia AC, czyli koszty sami pokrywalismy. Jednak dopiero co zaplacilismy za powermeda kilka tysiecy. Zadzwonilam do przedstawiciela powermed, przedstawilam sytuacjie o kolizji itp. Nastepnego dnia zwrocilismy urzadzeni i otrzymalismy zwrot gotowki. Oczywiscie po pol roku jak wyszlismy na prosta zakupilsmy je ponownie i do dzisiaj cieszymy sie jego funkcjonalnoscia. pozdrawiam Karolinka
gregory
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Październik 18, 2008, 11:59:44 »

hello, kazdy opisuje jak dobre jest to urządzenia powermed, natomiast ja chcialam podejsc do firmy z innej strony. Rok temu zakupilismy to urzadzenie, ktore nie da sie ukryc jest dla nas bardzo dobrym rozwiazaniem. Jednak 2 dni pozniej maz mial kolizje samochodem, a nie posiadalismy ubezpieczenia AC, czyli koszty sami pokrywalismy. Jednak dopiero co zaplacilismy za powermeda kilka tysiecy. Zadzwonilam do przedstawiciela powermed, przedstawilam sytuacjie o kolizji itp. Nastepnego dnia zwrocilismy urzadzeni i otrzymalismy zwrot gotowki. Oczywiscie po pol roku jak wyszlismy na prosta zakupilsmy je ponownie i do dzisiaj cieszymy sie jego funkcjonalnoscia. pozdrawiam Karolinka

no to super, że tak to się zakończyło, bo mi też przedstawiciel mówił, że jest taka możliwość przy zakupie powermeda. No ale najważniejsze, że wyszłaś na prostą i możecie cieszyć sie z urządzenia.
darekzawadzki
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Październik 18, 2008, 12:06:24 »

no wydaje mi się, że skoro przedstawiciel tak mówi to tak jest. Jeśli firma dba o klienta to z pewnością są takie możliwości. To urządzenie, o którym mowa z pewnością jest warte tej ceny mimo, że nigdy nie miałem z nim styczności. Może warto jakoś zaprosić prezentera firmy i sprawdzić co to cacko potrafi?
madziaw
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #7 : Październik 18, 2008, 12:08:47 »

no wydaje mi się, że skoro przedstawiciel tak mówi to tak jest. Jeśli firma dba o klienta to z pewnością są takie możliwości. To urządzenie, o którym mowa z pewnością jest warte tej ceny mimo, że nigdy nie miałem z nim styczności. Może warto jakoś zaprosić prezentera firmy i sprawdzić co to cacko potrafi?

no pewnie  Chichot, że możesz zaprosić, jak się nie mylę to na głównej stronie www.powermed.pl jest taka możliwość, a jeśli nie to masz nr telefonów zadzwoń i poproś o prezentacje, Z pewnością ktoś przyjedzie Duży uśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2009, 17:37:45 wysłane przez madziaw » Zapisane
luky Wa-wa
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #8 : Październik 18, 2008, 12:11:29 »

firma ma wiele oddziałów na całą Polskę, więc w zależności z jakiego miasta jesteś możesz callnąć do najbliższego oddziału i przyjadą Chichot
tommy
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #9 : Październik 18, 2008, 17:18:14 »

a ja mysle, ze jak juz przyjedzie przedstawiciel to wemiesz sprzet na bank, daj znac jak juz bedziesz po prezentacji i czy zakupiles powermed!
darekzawadzki
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #10 : Październik 18, 2008, 17:20:30 »

dzisiaj dzwonilem i zarezerwowalem prezentacje na poniedzialek ok 18 i juz sie nie moge doczekac, dam znac jaki efekt koncowy bedzie  Język
madziaw
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #11 : Październik 18, 2008, 17:21:35 »

stawiam browarka ze wemiesz go Spoko
gregory
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #12 : Październik 18, 2008, 17:23:25 »

stawiam browarka ze wemiesz go Spoko

a ja buteleczke whiskey ze wemzie Duży uśmiech
darekzawadzki
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #13 : Październik 18, 2008, 17:24:51 »

stawiajcie i auta swoje a ja na zlosc nie wezme  Duży uśmiech heheh nie no zartuje sie okaze  Z politowaniem
wittek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #14 : Październik 18, 2008, 17:54:04 »

co to za dyskusja odnosnie urzadzenia powermed? nidgy nie slyszalem o nim, czy ktos moglby przyblizyc dzialanie tego? co to jest i czym sie to je?
Strony: [1] 2 3
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Strona wygenerowana w 0.066 sekund z 21 zapytaniami.