Forum o AGD oraz RTV!
Aktualności: Forum zostało uruchomione!

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Wrzesień 05, 2010, 14:51:36

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Powermed opinie - co sądzicie o tym urządzeniu?  (Przeczytany 63035 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pazbal
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #30 : Grudzień 29, 2008, 11:12:46 »

A po świetach podłogi sam nam wysprzatal, a było wiele metrow kwadratowych do sprzatania.
lewapl
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #31 : Grudzień 30, 2008, 10:15:31 »

najlepsze urządzenie pod słońcem, mieliśmy z żoną dylemat czy zakupić powermeda czy może plazme 50 cali, wybraliśmy powermeda i nie żałujemy, mamy czyste mieszkanie i mamy dla siebie więcej czasu poniewaz to urządzenie sprząta za nas.
Gorąco Polecam każdemu...
gosiaczek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #32 : Styczeń 15, 2009, 14:20:15 »

Powermed bral udział w WOŚP i wylicytował złota karte za niezłą sumę, wiecej mozna zobaczyc na www.typ.pl
a sprzed jest świetny, a przedstawiciele mili kulturalni i bardzo pomocni nawet jesli chodzi o sprawy nie zwiazane z zakupem
krystian
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #33 : Styczeń 16, 2009, 12:53:01 »

droga kolezanko raczej www.tvp.pl
Ja tez posiadam ten sprzet w domu i jestem zadowolony z jego mozliwosci, hydromata to jest najlepsze mozna sie w latwy sposob odstresowac a samo jezdzacy robot jest bardzo pozyteczny. Warto zgodzić się na prezentację  bo naprawde mozna sie wiele rzeczy dowiedziec ..
Leszek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #34 : Luty 17, 2009, 10:39:42 »

POWERMED TO BARDZO DOBRY POMOCNIK DOMOWYUrzadzenie zakupilismy dwa miesiace temu, nie pisalem wczesniej poniewaz uwazalem ze najpierw trzeba sprawdzic urzadzenie, ja sprawdzilem i powiem wam wszyskich ze to urzadzenie jest bardzo dobre, od czasu zakupu mamy wiecej czasu dle siebie (z zona i dziecmi) urzadzenie bardzo dobrze sprzata i nawilza powietrze i co najwazniejsze praktycznie robi to bez naszej pomocy. Polecam wszyskim.
autist
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #35 : Luty 23, 2009, 12:16:54 »

Urządzenie bardzo dobre i skuteczne! Przedstawiciel byl bardzo mily i nawet pojechal z moim mezem na ryby w wolny weekend.
Polecam to urzadzenie
Bożena
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #36 : Marzec 30, 2009, 09:46:55 »

Od kad w domu posiadam zestaw Powermed życie stało się prostrze, kto nie ma tego użądzenia nie zrozumie. To urządzenie jest fantastyczne nie tylko dla alergików. Osobiście polecam każdemu prezentację na której zobaczyć można jak naprawde działa to urządzenie i co potrafi, a taka prezentacja jest nie zobowiązująca.
madziaw
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #37 : Kwiecień 06, 2009, 17:39:08 »

Jestem ciekawa czy za parę lat może nawet miesięcy będzie jakaś nowsza wersja powermed np ulepszona o dodatkowe opcje mimo, że już ich posiada mnóstwo. To pytanie pewnie musiałabym wysłać do siedziby...
wittek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #38 : Kwiecień 06, 2009, 17:41:51 »

ja myślę, że nie tak szybko. Bardziej spodziewałbym się dodatkowego urządzenia do kompletu. Chyba, że przejdzie facelifting jak samochody Duży uśmiech
pazbal
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #39 : Kwiecień 08, 2009, 12:47:37 »

nie wiem jak Wam, ale dla mnie te opcje są wystarczające, powiem więcej za duzo ich  dlatego jakiekolwiek ulepszanie faceliftingi nie sa potrzebne. Co z tego, że wygląd może się zmienić skoro najważniejsza jest użyteczność urzadzenia, ktora jest rewelacyjna   
maar
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #40 : Czerwiec 22, 2009, 13:27:08 »

a mi sie wydaje ze jesli wejdzie jakas dodatkowa opcja to wyglad bedzie musial sie zmienic...
a urzadzenia jest dobre i uzyteczne w każdym gospodarstwie domowym
olka
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #41 : Lipiec 29, 2009, 11:54:40 »

Też posiadamy to urządzenie, rodzice go niedawno zakupili a starego queena podarowaliśmy dziadkom, i my i dziadkowie jesteśmy bardzo zadowoleni...
Bożena
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #42 : Czerwiec 11, 2010, 13:05:49 »

hej no właśnie się zastanawiam co to znaczy że to INTELIGENTNE urzadzenia? ten robot co sam jeździ to jeszcze rozimiem bo sam jeździ po domu i sie nie zabije Uśmiech) a inne to jaką mają inteligencję?? mam nadzieję że nie są w stanie jej same rozwijać Język bo przejmą władzę nad naszą bezrozumna lodówką hihi Chichot
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 11, 2010, 13:08:53 wysłane przez Bożena » Zapisane
Bożena
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #43 : Czerwiec 11, 2010, 13:16:08 »

a wogóle to nie wiem czy wiecie - ale mamy powermeda juz ponad rok!!!! i co?? i nic Mrugnięcie nadal nas jara jak na początku, moge powiedzieć że to bardzo ciekawe co on robi - czy słyszeliście coś np. o worku próżniowym na pościel?? to rewelacja, mistrz! Uśmiech
Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Strona wygenerowana w 0.065 sekund z 21 zapytaniami.